Български

За Корабособственици

Сий Сървис Къмпани ЕООД предлага своите висококачествени и ефективни услуги на Корабособственици от целия свят. Ние залагаме на модерни и изпитани методи в подбора на моряци от всякакъв ранг, както и на персонал за пасажерски кораби. Ние отделяме специално внимание на всяка една заявка от страна на нашите партньори, като се полагат максимални усилия за изпълнението ѝ възможно в най-крaтък срок.

Нашите специалисти с богат опит в подбора на персонал, използват най-съвременните методи в тази сфера. Тяхната работа обхваща цялостния процес от намирането на качествените кадри, етапни интервюта, тяхното наемане и задържане с дългосрочни предложения за работа.

Нашият дълголетен опит в тази сфера гарантира на нашите партньори дългосрочни и ползотворни бизнес отношения, като ние поемаме цялостното управление на изпратените от нас кадри. Всички наши действия са с цел подпомагане и предпазване интересите на нашите партньори.

За повече информация относно предлаганите от нас услуги в сферата на Морските екипажи, можете да се свържете на следния имейл адрес: crew@seaservice-company.com

© 2017 - 2019 Всички права запазени