Български

За нас

Сий Сървис Къмпани ЕООД е създадена с ясната идея и основа да предлага на своите бизнес партньори по целия свят качествени мениджмънт услуги, предоставяйки им своите подбрани квалифицирани кадри с опит в морската индустрия и в някои други отрасли като например производство, машиностроене и др.

Нашият екип от специалисти в областта на човешките ресурси подбират специално всеки един кандидат, така че всички изисквания на нашите партньори да бъдат изпълнени.

Същевременно освен правилния подбор ние сме отговорни за своите кадри, като поддържаме непрестанна връзка с тях, което улеснява процеса на управление на нашите кадри. По този начин също ние предпазваме нашите бизнес партньори и кадри.

С нашите услуги за цялостен подбор и управление на кадрите ние гарантираме намаляване на разходите за персонал на нашите клиенти.

Нашият административен отдел поема изцяло грижата за цялостната документация, като по този начин спестява време и пари на нашите клиенти. Този отдел също така гарантира сигурността на всички наши клиенти и кадри, като се придържа изцяло към водещите законодателни изисквания в индустрията.

© 2017 - 2019 Всички права запазени